Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Engvang design
v/Susanne Jørgensen
Nørre Åstrupvej 2
6752 Glejbjerg

Mail:    engvang@postkasse.net
Mobil:    26 22 44 80

Betingelser

Priser

Alle priser på Engvang design er inklusiv dansk moms på 25%.

Levering

Engvang design sender pakker med DAO alle hverdage.
Leveringstiden til nærmeste pakkeshop er 1-4 dage.
Forsendelse koster fast 38,- kr. uanset mængde.

Betaling

Engvang design modtager pt. kun mobilpay som betaling.
Nummeret er 26 22 44 80. Angiv navnet fra ordren ved betaling.

Fotrydelsesret, ombytning og reklamation

Såfremt det leverede ikke lever op til det forventede, er der 14 dages fortrydelsesret. Ved fortrydelse skal Engvang design kontaktes med det samme på mail: engvang@postkasse.net, så der kan findes en løsning.

Skal en vare returneres, skal den indleveres til afsendelse senest 14 dage fra modtagelse af varen. Der kan ikke fortydes ved at nægte modtagelse. Ved returnering skal en kopi af fakturaren vedlægges.

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens  værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Med andre ord må kunden prøve varen, som i en fysisk butik, men ikke tage varen i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Engvang design varen som brugt, hvilket betyder, at kunden ved fortrydelse af købet kun får  en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige stand.

Kunden skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returnering af varer, med mindre andet er aftalt forinden returnering. Kunden er ansvarlig for pakken til den er leveret. Det anbefales derfor at returnere varen som pakke. Engvang design modtager dog ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varer returneres til ovenstående adresse.

Såfremt kunden benytter sin fortrydelsesret, tilbagebetaler Engvang design købsbeløbet, så snart varen er modtaget, dog senest 24 timer efter.

Der er 2 års reklamationsret på alle varer købt hos Engvang design. Reklamation dækker ikke almindelig slitage.

Ved reklamation finder købelovens mangelsregler anvendelse. Når der handles som forbruger ved Engvang design, har kunden 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at kunden enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som fælge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Kunden skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at manglen ved varen er opdaget. Hvis reklamationen sker inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt reklamationen er berettiget, refunderer Engvang design kundens (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og der skal leveres en kvittering for at få fragtomkostninger dækket.

Vaske anbefaling

Engvang design anbefaler, at tøjet vaskes med lignende farver samt med vrangen udad. Vask ved 40 grader og undlad tørretumbler og skyllemiddel.
Det anbefales at vaske tøjet før brug, selv om stoffet ofte er vasket før syning.

Diverse

Engvang design tager forbehold for udsolgte varer samt eventuelle tastefejl.

Vær opmærksom på, at farver kan være svære at gengive korrekt, og at der er forskel fra skærm til skærm.

Engvang design deler husstand med flere katte, som dog ikke kommer, hvor syning sker. Vær opmærksom ved eventuelle allergier.

Der er copyright på alle billeder. Ved ønske om anvendelse skal der indhentes tilladelse ved Engvang design.